Долучайтеся до екологічних проектів для дорослих та дітей!

Станьте учасниками екологічних ініціатив, приєнуйтеся до Проекту «ЕКОtransformation-2018» для підприємців та І Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Екологія: змінюватися, щоб жити».

Проект «ЕКОtransformation-2018» сприяє формуванню нової системи цінностей, підтримує лідерів бізнес-спільноти, які, попри економічні труднощі, формують справжні національні цінності – повагу до своєї землі, піклування про її збереження і процвітання. 

До участі запрошуються керівники підприємств, що впроваджують «зелені» технології та прогресивні стратегії з урахуванням дотримання законодавчих норм охорони навколишнього середовища, раціонального використання ресурсів; керівники підприємств, що виробляють екологічно чисту і безпечну продукцію; керівники підприємств, що використовують екологічно чисті джерела енергії; 5ерівники міст та громад, що активно сприяють «зеленій» модернізації виробництва в регіонах; лідери інноваційних програм з енергоефективності та енергозбереження; лідери проектів екоінновацій і екостартапів.

 Визнання «ЕКОtransformation-2018» присуджується щорічно. Долучайтеся до проекту. Отримайте наприкінці року свій Оскар у сфері ЕКО!

 Деталі за посиланням http://media-pro.com.ua/ecoaward/

 І Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Екологія: змінюватися, щоб жити» в форматі екологічного плакату, покликаний привернути увагу дітей та молоді до проблем у сфері та вміти їх вирішувати.

 Участь у конкурсі можуть взяти учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, трьох вікових груп: 6-10 років, 11-14 та 15-18 років.

Конкурсні роботи мають бути виконані за тематикою практична екологія – не лише проблема, а реальні дії, спрямовані на збереження та охорону довкілля (у форматі екологічного плакату з закликом, слоганом, девізом): сортування сміття; використання вторсировини в побуті; економія природних ресурсів та енергозбереження; очистка води, грунтів та повітря; екотехнології навколо нас.

 Умови конкурсу за посиланням http://media-pro.com.ua/ecochildren/Д

Давайте разом робити світ кращим!