Запрошуємо на відкриття виставки “Чарівний український міф”

17 серпня 2018 о 12:00 відбудеться урочисте відкриття щорічної виставки квітів на Співочому полі Печерського ландшафтного парку, приуроченої до Дня Незалежності України. Цього року ви відкриєте для себе «Чарівний український міф».

Праукраїнська міфологія надзвичайно багата. КО «Київзеленбуд» запрошує поринути у загадковий світ природного царства, у який вірили наші пращури, і якими їх побачили наші дизайнери. Ми виокремили частину легенд, що розповідають про Духів Природи. На Співочому полі оживуть Мавка, Повітруля,  Перелесник та інші персонажі українських легенд.

Виставка розміщується на території площею більше 1500 кв. м. Цього року районні КП УЗН висадили майже 200 тисяч квітів, вирощених у власних парниках: різні види альтернатери, бегонії, тагетису (чорнобривці), коліусу, цинерарія, агератум,  сеткреазія, ірезине, гортензія, ехінацея, лобелія, очиток, а також злакові трави та кущі. Крім того, для  оформлення використовують також додають об’ємні конструкції, мармурову крихту, дерево, солому, елементи з фанери та металу.

Акредитація за телефоном 097-827-55-50 (Тетяна). Збір преси об 11:40 (територія біля сцени).

 

Виставка триватиме до 16 вересня.                                                          

Години роботи: з 9:00 до 21:00, без вихідних.

Адреса: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро «Арсенальна»).

Вхід: дорослий квиток – 50 грн., дитячий – 25 грн.

Для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вхід безкоштовний.