Оновлений парк на Дарниці відкрито!

Сьогодні, 16 травня за участю директора Департаменту міського благоустрою і збереження природного середовища Андрія Фіщука, генерального директора КО «Київзеленбуд» Михайла Наконечного, депутатів Києвради Юрія Сулиги та Юлії Ярмоленко відбулось відкриття оновленого парку біля палацу культури «Дарниця».

Парк після капітального ремонту став місцем для кожного. Зокрема, аби креативно прикрасити, було встановлено нові екологічні дерев’яні арт-об’єкти (вирізьблені скульптури різних тварин) та розвиваючі елементи для дітей дошка для розвитку моторики пальців.
Загалом, зусиллями працівників «Київзеленбуду» на території парку влаштовано 250 кв. м доріжок із ФЕМ; 2 300 кв. м газону; дитячий і спортивний майданчики; створено 20 кв. м квітника, висаджено 18 хвойних дерев і 479 кущів.

Генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний зазначив: «Ще один елемент Стратегії розвитку Зеленого Києва втілився в життя. Щодня ми працюємо аби киянам і гостям міста було комфортно в кожному куточку зеленого Києва. Роботи у цьому парку продовжаться. Так, цього року буде влаштовано освітлення. Парки і сквери мають стати комфортним безпечним місцем відпочинку для кожного. Вірю, що спільними зусиллями ми здатні це зробити і примножити зелене багатство планети».

Найближчим часом кияни і гості міста можуть чекати на оновлення після ремонту «Гідропарку», парку «Оболонь» в урочищі «Наталка» та інші об’єкти. Вже оновлено сквер біля МВЦ, зроблено поточний ремонт парків і скверів (відремонтовано та пофарбовано лави та урни, а також елементи дитячих та спортивних майданчиків). Запрошуємо до парків і скверів столиці.

Нагадаємо, цього року Київзеленбуд планує висадити 80 000 зелених насаджень, 13 млн. квітів, оновити 120 парків та скверів.