КО «Київзеленбуд» продемонстрував свою творчість в озелененні під час «Flower Expo Ukraine»


В рамках роботи XIII Міжнародної спеціалізованої виставки квіткового бізнесу, садівництва, ландшафтного дизайну та флористики в Україні, що охоплює сферу муніципального озеленення «Flower Expo Ukraine» КО «Київзеленбуд» разом із своїми районними управліннями зеленими насадженнями (УЗН) та міським розсадником «Теремки» представило свій стенд.


Вже не перший рік під час щорічної виставки обʼєднання демонструє відвідувачам предмети своєї гордості, а саме великий асортимент акліматизованих до міських умов декоративних рослин, що вирощує міський декоративний розсадник для озеленення м. Києва та реалізації. Зокрема свої стенди із креативним творчим підходом до ландшафтного дизайну представили районні УЗН. Усі інсталяції виконані із квітів вирощених в оранжереях власних підприємств Київзеленбуду.
Оскільки виставка присвячена і муніципальному озелененню також, комунальне обʼєднання на виставкових стендах розмістило приклади сучасного благоустрою та озеленення парків столиці за останній рік. Під час роботи виставки безперервно проводяться лекції на профільну тематику і оскільки серед учасників багато іноземних представників, це гарна нагода для обміну досвідом та співпраці.