КО «Київзеленбуд» проведе семінар – практикум «Формування рослин в умовах міста»??

29 березня на території Ботанічного саду ім. М. Гришка відбудеться масштабний семінар-практикум за участі кандидата с-г наук КНУ ім. Т. Шевченка Бута А.А., професора та директора ботанічного саду ім. М. Гришка Заіменко Н.В. 


Для підвищення кваліфікації спеціалістів Управлінь зеленими насадженнями КО «Київзеленбуд» та інших підприємств, що здійснюють догляд за зеленими насадженнями, під час теоретичної частини піднімуть питання щодо термінів та способів обрізки рослин в умовах міста, обрізки аварійних дерев, уражених омелою та формування хвойних, незвичайних та гарно квітучих дерев. Вже під час практичної частини на території ботанічного саду відбудеться майстер-класс, під час якого Бут А.А. наочно продемонструє як саме виконувати вищевказані види формування та обрізки дерев розглянуті під час теоретичної частини семінару.
Метою організації зеленбудом такого навчального заходу є бажання максимального збереження зелених насаджень міста, покращення знань та навичок фахівців відповідно до сучасних норм та правил, а також співпраця із науковцями в рамках вирішення складних питань стосовно озеленення м. Києва.