«Київзеленбуд» прикрашає Київ до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

У 10 районах Києва з’являться квіткові композиції та об’ємні написи з нагоди фіналу Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги УЄФА серед жінок сезону 2017/2018.

Комунальне об’єднання «Київзеленбуд» вже розпочало підготовку до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Фахівці об’єднання облаштовують на своїх балансових територіях уздовж основних транспортних магістралей міста тематичні квіткові панно та конструкції об’ємного напису з використанням офіційного хештега #UCLfinal.

На Голосіївському проспекті вже з’явився об’ємний напис, присвячений чемпіонату і тематична клумба. Також на вулиці Набережно-Хрещатицька робіітники КП УЗН Подільського району створили квіткове панно, яке приурочене до «Ліги чемпіонів». Ана Броварському проспекті на транспортній розв’язці біля станції метро Чернігівська у Деснянському районі встановлено панно з тематикою «Фіналу Ліги чемпіонів УЄФА» та розпочато влаштовання квіткової композиції.

Як відомо, фінал чоловічої Ліги чемпіонів УЄФА пройде 26 травня в Києві на НСК «Олімпійський». Вирішальний поєдинок жіночої Ліги чемпіонів пройде у Києві 24 травня на стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського.