«Київзеленбуд» взяв участь у Міжнародному екологічному форумі

Фахівці КО «Київзеленбуд» спільно з Управлінням екології та природних ресурсів, комунальними підприємствами «Плесо», «Київський міський Будинок природи», «Київкомунсервіс» на чолі з в.о. начальника Управління екології та природних ресурсів Андрієм Мальованим та з головою постійної комісії Київради Костянтином Яловим 22 травня взяли участь в урочистому відкритті Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України», який щорічно проводиться у Міжнародному виставковому центрі.

Урочисто відкрили форум, перерізавши стрічку, заступник Міністра екології та природних ресурсів України Василь Полуйко та голова Постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики Костянтин Яловиий.

Основною темою заходів Форуму 2018 стало обговорення шляхів створення засад формування екологічно чистого середовища, як на території України, так і сусідніх держав. Тому тут присутні представники зарубіжних країн, міжнародних організацій, які опікуються питаннями збалансованого (сталого) розвитку, захисту довкілля та посилення екологічної безпеки.

Оскільки КО “Київзеленбуд” у своїй діяльності керується Стратегією, основними напрямками якої є “Екологічно, Інноваційно, Комфортно”, фахівці об’єднання в рамках форуму представили стенд з екологічних матеріалів, прикрасивши його продукцією виробництва КП УЗН районів. 

Відвідувачі форуму отримали можливість ознайомитися з роботою об’єднання та побачити найяскравіші зразки оздоблення клумб та озеленення наших балансових територій.

Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України» триватиме 22 – 24 травня, тому відвідати його зможуть всі охочі.