Наталія Бєлоусова: «Сквери повинні бути затишними, безпечними і зручними. І наша мета – зробити їх такими»

22 та 23 червня відбулися перевірки скверів, у яких ведуться ремонтні роботи. На місцях провели робочі наради за участю в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Наталії Бєлоусової, заступника генерального директора з питань капiтальних вкладень КО «Київзеленбуд» Володимира Ляховича, керівників районних КП УЗН, місцевих депутатів та активістів.

Зокрема, проінспектували столичні сквери біля озера Радунка (Дніпровський район), на вул. Героїв Сталінграда, 58, вул. Прирічна, 31 та вул. Героїв Дніпра, 20 (Оболонський район), на просп. Науки, 4 (Голосіївський район), на площі Червона Пресня та вул. Почайнинській (Подільський район).

Під час інспекцій окреслили перелік робіт на найближчий час, вирішили спірні питання.

«Роботи мають виконуватися вчасно і якісно. З цією метою буде проводитися технагляд  на місцях. Ми створюємо затишок і комфорт для киян, а сквери у дворах – це місця, які створюють настрій на цілий день, це місця, повз які мешканці сусідніх будинків проходять щодня по дорозі на роботу, в магазин, де гуляють їхні діти і внуки, проводять час бабусі та дідусі. Сквери мають бути затишними, безпечними і зручними. Таке завдання ставить мер міста. І наша мета –  виконати його якісно», – зазначає в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова.