Новий сквер на вул. Івана Миколайчука, 3-3а в Дніпровському районі

У Польщі сквери біля житлових будинків називають «кишеньковими парками» – це невеликі зелені куточки, створені для затишного проведення часу поряд з домом.
Сьогодні відкрили після капітального ремонту такий «кишеньковий парк» на вул. Івана Миколайчука, 3-3а. Відтепер тут майже 2000 кв. м. доріжок викладені із ФЕМ, по 25 сучасних лав та урн, є декоративна огорожа загальною довжиною 306 п. м. І на радість спортсменам збудовано футбольне поле зі штучним покриттям. Хоча насправді йому більше радіють діти, адже задля улюбленої гри не потрібно шукати місце – все поруч доступно в будь-який час!
А навесні сквер зазеленіє і зацвіте – влаштовано 5500 кв. м газону, висаджено живу огорожу з 685 кущів бирючини і 32 крупномірних дерева: клен гостролистий Emerald Queen та сакура Umbraculifera.
Нагадаємо, що статус скверу ділянці земельній ділянці, розташованій за адресою: вул. І. Миколайчука, 3-3а у Дніпровському районі міста Києва площею 1,73 га, було рішенням Київської міської ради від 10 листопада 2016 року N 350/1354.