Фантастична історія написана хризантемами.

На Співочому полі відкрилась виставка хризантем «Фантастична історія».

«Вже традиційна для столиці квіткова виставка була створена завдяки праці районних комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень, – розповідає генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михаил Наконечный, – Для формування 10 квіткових композицій було висаджено 25 тисяч хризантем різних сортів та кольорів. Кожен із районів столиці представляє свою фантастичну історію. Над формування виставки працювало понад півтори сотні співробітників об`єднання».

Частина із квіткових композицій створені у форматі селфі-зони, що дозволяє відвідувачам виставки зробити унікальні світлини серед квітів.
«10 яскравих та незвичних композицій перенесуть вас у фантастичний казковий світ сновидінь та мрій: від рутарію в поєднанні з чарівною гармонією загадкового та містичного лісу в композиції Святошинського району, крізь мальовничу квіткову гойдалку Деснянського району,перейде до містичної папороті Солом’янського району та разом з загадковими елементами інших районів ви поринете у справжню фантастичну історію, котра для вас стане новим емоційним осіннім відкриттям», – розповідає головний ландшафтний дизайнер КО «Київзеленбуд» Наталія Снопок.

Квітковий фестиваль «Фантасична історія» працюватиме щодня з 9:00 до 21:00 до 23 жовтня. Вартість вхідного квитка – 30 грн. Безкоштовний вхід – дітям до 7 років, пенсіонерам, інвалідам, чорнобильцям.