На Співочому полі відкрилась виставка квітів «Світ Велетнів»

На Співочому полі Печерського ландшафтного парку сьогодні, 15 червня, розпочалася нова літня виставка квітів «Світ Велетнів». Цього року з 245 тисяч квітів дизайнери районних підприємств КО «Київзеленбуд» створили неймовірні гігантські інсталяції різноманітних предметів. Загальна площа композицій – понад 2 тисячі метрів квадратних.

 «Цього року на літній виставці квітів від фахівців комунальних підприємств КО «Київзеленбуд» відвідувачі зможуть себе відчути гостями світу Велетнів, адже в експозиції – звичайні предмети побуту гігантської людини: від величезної палітри з фарбами, взуття – до гігантської губної помади. А ще тут можна зробити на пам’ять яскраві фото на тлі солодощів величезних розмірів», – розповіла в.о. генерального директора комунального об’єднання «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова.

За задумом дизайнерів, на вході до виставки відвідувачів чекає наче легкий безлад у помешканні Велетня. Перше, що впадає в очі, – велетенські капці та ключі, виготовлені руками талановитих умільців КП УЗН Святошинського району. Родина Велетнів захоплюється шиттям та малюванням, тому бачимо на виставці швейну машинку і моток ниток гігантських розмірів.  Окрім того, він турботливий садівник, який поливає свої рослинки з велетенської лійки, створеної оболонськими зеленбудівцями. На виставці квітів «Світ Велетнів» є дуже багато цікавих предметів: гігантський письмовий стіл,  настільна лампа, олівці, будильник. Разом із квітами вони складають єдині органічні композиції.  Тут і бегонії, і петунія, цинерарія, алісум, колеус, седум та інші види.

«Крім квіткових композицій від Київзеленбуду, відвідувачі зможуть насолодитися відпочинком в парку. Наприклад, вже працює зона атракціонів для дітей, де можна буде навіть забронювати няню. Всією сім’єю можна буде відвідати найбільший в столиці мотузковий парк, покататися на 70-метровій тюбинг-гірці, подивитися фільм в кінотеатрі під відкритим небом», – розповів керівник компанії-оператора Співочого Поля Grand Event Денис Погорілко. – Ми також підготували сюрпризи для любителів селфі – всі вони зможуть зробити десятки фотографій на центральній алеї парку, де будуть організовані фотозони з гігантських предметів побуту сучасних гулеверів. У вихідні ми плануємо підтримати тему, і зварити величезний казан борщу, який зможуть покуштувати всі бажаючі».

На головному event-парку цього літа – Співочому полі – на вас чекають:  найдовша всесезонна тюбінг гірка, святкові заходи; дитячий парк атракціонів; мотузковий парк; кінотеатр під відкритим небом; ярмарок хендмейду.

Виставка квітів «Світ Велетнів» триватиме до 15 липня.

Години роботи у день відкриття (15.06): з 12:00 до 21:00.

Години роботи в період з 16.06 по 15.07: з 9:00 до 21:00, без вихідних.

Адреса: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро «Арсенальна»). Вхід: 50 гривень – дорослий, дитячий – 25 гривень. Для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, людей з інвалідністю 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – вхід безкоштовний.