Новий сквер відкрили у Дніпровському районі Києва

У Дніпровському районі міста Києва у суботу, 25 листопада, за участі генерального директора КО «Київзеленбуд» Михайла Наконечного і депутата Київради Олексія Новікова урочисто відкрили сквер. Нова зона відпочинку з’явилась у дворі будинку на вулиці Будівельників, 36.

На території району облаштували ще один сучасний громадський простір . Тепер це буде місце, де лунатиме дитячий сміх, і де мешканці приємно та комфортно проводитимуть час.

У сквері площею 0,31 га впродовж понад двох місяців виконувався капітальний ремонт. Працівники КП УЗН Дніпровського району влаштували ФЕМові доріжки 388 м.кв. та 1750 м.кв. газону, висадили 109 кущів, серед яких спірея японська, жасмин, форзиція, пухироплідник та ялівці в асортименті, а також 26 дерев, серед яких клен сріблястий та червоний. Встановили 370 поребриків, 18 лав, 18 урн, 125 секцій металевої огорожі. Для зручності мешканців за меценатські кошти облаштували екопарковку.

Нагадаємо, на початку листопада у Дніпровському районі відбулося відкриття оновленого парку вздовж вулиці А.Малишка. Цього року також встановили арт-об’єкти в парку «Перемога»: «Голови моаї з острова Пасхи» та кам’яні черепашки. Перед Євробаченням зробили капремонт скверу біля МВЦ, Гідропарку, облаштували  інноваційну систему поливу біля метро «Лівобережна».