#ТВІЙПАРК Сирецький

Тут затишно гуляти поміж дерев та галявин, милуватися природою, сидячи в альтанці чи просто на лавці, сюди можна принести шахи та влаштуватися за одним зі столиків, голоси малечі тут лунають іскристим сміхом, а підлітки приходять, щоб відчути себе справжніми спортсменами. А якщо згадати про дитячу залізницю, стає зрозумілим, що мова йде про парк «Сирецький». 

Загальна площа парку – 22,66 га. У 2018 році було відкрито оновлену частину парку «Сирецький» після капремонту. Нові доріжки, лави та урни зробили парк сучасним. Два ігрових майданчики, в тому числі, з інклюзивними елементами, стали улюбленим місцем дітлахів. Спорстмени облюбували ворк-аут та мультифункціональний майданчик для гри у волейбол та баскетбол. Для поціновувачів спокійного відпочинку створено окремі майданчики із шаховими зонами, встановлено 4 альтанки, в яких можна пограти як в настільний теніс, так і в шахи. На території парку функціонує збудована громадська вбиральня. Вечірні прогулянки стали затишнішими, адже парк освітлюється. Краси додають нові дерева, кущі, злакові та багаторічні рослини.

Вже зовсім скоро у парку «Сирецький» буде представлено ще кілька його фішок – світломузичний пішохідний водограй із сенсорним керуванням, оновлену сцену й танцювальний майданчик.

#ТВІЙПАРК чекає на тебе!