У Києві після капітального ремонту відкрили парк «Відрадний»

Мер Києва Віталій Кличко відкрив оновлений парк «Відрадний» у Солом’янському районі столиці. Парк був збудований близько півстоліття тому, однак востаннє ремонтні роботи тут здійснювали більше 10 років тому.

Як зазначила в.о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова, парк «Відрадний» в ході капітального ремонту отримав ті фрагменти, що були реально потрібні відвідувачам: нові доріжки, освітлення, лавки, урни, дитячі та спортивні майданчики, поле для міні-футболу, унікальну велодоріжку, на якій можна їздити також на роликах та скейтах.

Крім того, у парку створили зелений лабіринт, облаштували нові доріжки, встановили систему поливу. У зоні відпочинку поставили 100 нових лав та 100 урн.

Загалом влаштовано: 3,5 га газону, 200 кв. м. відремонтовано старих та влаштовано 3750 кв. м. нових доріжок з ФЕМ, влаштовано 570 кв. м. георешітки, 1250 кв. м. велодоріжок, встановлено 100 лав та 100 урн, відремонтовано 141 опор для освітлення, висаджено 580 дерев , 10041 кущів, 1093кв. м живої огорожі з кизильника (лабіринт), зроблено ремонт у вбиральні та встановлено нове санобладнання. Також було проведено ремонт паркової естради та встановлені навігаційні указники.

Зазначимо, що масштабні капітальні ремонтні роботи тривають у п’яти міських парках – у Сирецькому парку, парках «Перемога», «Совки», парку Партизанської слави, на другій черзі парку «Наталка».