У міському розсаднику «Теремки» вирощують понад 80 видів дерев та чагарників

Не знаєте, де придбати ідеальні саджанці декоративних кущів і дерев? Управління міського декоративного розсадника «Теремки» запрошує Вас до співпраці! Маючи за плечима майже 70-річний досвід вирощування декоративних рослин, колектив МДР Теремки пропонує понад 80 видів дерев та чагарників, які вирощені та акліматизовані до погодних умов Київщини.

Нині розсадник «Теремки» входить до складу КО “Київзеленбуд”, є його структурним підрозділом. Тут ви знайдете декоративні кущі, алейні дерева, формовані дерева, рослини для живої огорожі, листяні та хвойні породи, крупномірні  дерева (висотою більше 5 м).

В асортименті: ялина звичайна та колюча, ялиця біла, клен гостролистий та сріблястий, дуб звичайний та червоний, липа дрібнолиста та широколиста, каштан кінський, граб звичайний, береза бородавчата, черемха пізня, горобина скандинавська, акація біла, тощо. Із листяних чагарників на розсаднику поширені: вейгела, барбарис, кизильник, форзиція, самшит, дерен, айва, спіреї, сніжноягідник, чубушник, гортензія; із хвойних – туї, тис, ялівці.

Дерева викопують  механізованим способом, з використанням  європейського обладнання Optimal 880 та Optimal 1400. Рослини з грудкою упаковують в мішковину та металеву сітку з жорсткою фіксацією.

Адреса: Київська обл.. Києво-Святошинський район,   с.Малютянка вул. Перемоги, 1

Контактні телефони УМДР «Теремки»: 096-477-73-32, 067-682-00-88

Прайс на посадковий матеріал можна глянути тут: Прайс на посадковий матеріал МДР Теремки