Відеокамери та Wi-Fi: яким буде Сирецький парк після капітального ремонту

Відеокамери та Wi-Fi: яким буде Сирецький парк після капітального ремонту

Нові доріжки, альтанки, система відеоспостереження та зона Wi-Fi – далеко не всі зміни, які відбудуться цьогоріч у Сирецькому парку в Києві. Відповідний проект капітального ремонту благоустрою парку презентували під час робочої наради.

Згідно з проектом капремонту, парк «Сирецький» має бути привабливим для відвідувачів різного віку, тому тут заплановано врахувати функціональні зони, передбачити центральний майданчик з висадженою ялиною та відновити сцену для проведення масових заходів.

Дитяча зона міститиме майданчик з виділеними зонами для дітей різного віку. Спортивна зона передбачатиме спортмайданчики з універсальним набором обладнання, в тому числі для гри в шахи, настільний теніс, волейбол.

Окрасою парку має стати символічна галявина з геопластикою, кам’яними брилами і деревом-символом з підсвідкою. Задля безпеки відвідувачів передбачено встановлення застережних засобів в зонах перетинання алей, доріжок з колією дитячої залізниці.

Також в рамках капремонту заплановано улаштування павільйону садівника та громадської вбиральні, облаштування території парку сучасного дизайну парковими лавами, урнами.