Рекордна кількість людей відвідала літню виставку квітів на Співочому полі

Усього за тиждень літню виставку квітів «Світ велетнів» на Співочому полі відвідало більше 15 тисяч людей. У минулі роки, каже статистика, такі показники відвідуваності вдавалося досягти за вдвічі більший проміжок часу!

Нагадаємо, 15 червня на Співочому полі розпочалася щорічна літня виставка квітів «Світ велетнів». 240 тисяч різноманітних квітів на площі більш 2 тисяч квадратних метрів створили унікальний та різнобарвний світ гігантських квіткових інсталяцій різноманітних предметів людини-велетня.
«15 тисяч киян та гостей міста вже відвідали унікальну квіткову виставку «Світ велетнів», де унікальні експозиції перенесли їх у світ гігантів, зробили фото на фоні величезних трав’яних скульптур на головній алеї, відпочили у зручних та захищених від сонця шатрах та насолодилися гастрономічними пропозиціями фуд-корту – розповів керівник компанії-оператора Співочого Поля Grand Event Денис Погорєлко. – Але це лише початок. Далі на Співочому полі на Вас чекатимуть гігантські гастрономічні майстер-класи, сеанси кіно під відкритим небом, ярмарки хенд-мейду, святкові сімейні пікніки, різноманітні дитячі атракціони, веселі забави. Запрошуємо Вас на Співоче поле – головний event-парку цього літа! Не втратьте можливість побувати у гостях «Світу велетнів».
Виставка квітів «Світ велетнів» триватиме з 15.06 – 15.07 з 9:00 до 21:00, без вихідних.
Адреса: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро «Арсенальна»).
Вхід: 50 гривень – дорослий, дитячий – 25 гривень.
Для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – вхід безкоштовний.