Ремонт скверів у Голосіївському районі

У кожному районі столиці ремонтуються сквери. І це важливий напрямок роботи КО «Київзеленбуд». Адже сквери біля будинків – це значна частина нашого повсякденного життя. Від атмосфери в них часто залежить наш настрій. Сквери мають бути затишними, безпечними і зручними.

Наприклад, в Голосіївському районі тривають роботи одразу в кількох скверах.

Так, у сквері на просп. Голосіївському, 114, який займає 0,2 га, вже провели санітарну обрізку дерев, оновили майданчик для занять ворк-аутом. Вже завершується облаштування спортивного поля для футболу та баскетболу. Далі будують прокладатися прогулянкові доріжки із ФЕМ, встановлюватимуть лави та урни, і, звісно, влаштують газон.

У сквері на просп. Науки, 10 вже влаштовано 767 кв. м доріжок із ФЕМ та висаджено дерева й кущі. Сквер прикрашатимуть горобина, туя, бузок, пухироплідник, форзиція, ялівець та спірея Ван Гутта, а також живопліт із 600 кущів бирючини. Попереду встановлення лав та урн, а також дитячого та спортивного майданчиків.

Сквер, що розташувався на вул. Маршала Якубовського, 2г тільки починає оновлюватися. В рамках першої частини капітального ремонту зараз прокладаються доріжки із ФЕМ, загальна площа яких становитиме майже 1000 кв. м. Загалом в оновленому сквері, який має площу 0,28 га, буде 13 сучасних лав та урн, новий дитячий майданчик, а для озеленення території буде влаштовано газон, висаджено 20 дерев та більше 2000 тисяч кущів.

Роботи тривають, тож далі буде…

#КиєвуКомфортнимБути