Розпочинається реконструкція парку “Орлятко”

За ініціативи заступника голови КМДА В’ячеслава Непопа відбулася робоча нарада щодо початку реконструкції та благоустрою парку «Орлятко» в Солом’янському районі.
Після демонтажу старих доріжок та майданчиків, розпочнуться роботи із влаштування нових доріжок з ФЕМ загальною площею більше 3000 кв. м, будуть встановлені лави та урни.
Вже цього року у парку з’являться дитячий ігровий комплекс «Морський вокзал» та комплекс з інклюзивними елементами, гойдалки і каруселі, пісочний двір «Кораблик». На майданчику для занять ворк-аутом буде влаштовано гумове покриття площею 92 кв. м . Заплановано оновити сцену та збільшити кількість місць для глядачів. До кінця 2020 року також передбачено відремонтувати громадську вбиральню і підключити її до інженерних мереж.
Крім того, в планах на цей рік висадити близько 600 кущів троянд, створити живу огорожу протяжністю 100 м. п. та влаштувати більше 1,2 га газону.
В загальному переліку робіт з реконструкції та благоустрою «Орлятка» на наступний рік запроектовано влаштувати зону для вигулу собак, зону для гри в шахи, спортивний майданчик з тенісними столами, багатофункціональне спортивне поле, відремонтувати бювет та збудувати будинок садівника. Влаштування системи поливу та нової системи освітлення також заплановано на 2021 рік.
Нагадаємо, розпорядженням КМДА від 28.02.2020 № 363 замовником реконструкції та благоустрою парку «Орлятко» у Солом’янському районі було визначено КО «Київзеленбуд».