Щорічна конференція для спеціалістів з благоустрою та озеленення в Україні

Сьгодні ми обговорюємо озеленення в містах на «Зелені Міста України 2019» – щорічній конференції для спеціалістів з благоустрою та озеленення в Україні . Це можливість поділитися досвідом, отримати відповіді на важливі питання, знайти альтернативні підходи.
Олексій Король, в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» під час виступу звернув увагу на те, що більше 40% площі столиці займають зелені насадження і особливістю є те, що на її території до 200 об’єктів природно-заповідного фонду загальнодержавного та місцевого значення загальною площею 20,1 тис. га.
Олексій Король звернув увагу на сучасні підходи до благоустрою та утримання парків, на важливість врахування потреб людей різного віку та інтересів під час оновлення зелених зон. Також він розповів, що видовий склад міських насаджень дещо змінився, з’являються нові насадження, які додають нашому місту нових барв та форм.
Очільник КО «Київзеленбуд» відзначив, що у 2015-2019 роках підприємство відремонтувало та реконструювало більше 400 зелених об’єктів, було встановлено 380 дитячих майданчиків та 170 спортивних, висаджено більше 60 тисяч дерев та 47,5 тисяч кущів.

#КиєвуЗеленимБути