Стань частиною Команди Зеленого Києва!

КО «Київзеленбуд» об’єднує 10 районних комунальних підприємств з утримання зелених насаджень, 3 лісопаркових господарства. Кожному з цих підприємств потрібні кваліфіковані спеціалісти: озеленювачі, водії, трактористи, працівники ремонтно-будівельних дільниць тощо. Ми створюємо комфортні умови для наших робітників, надаємо спецодяг, забезпечуємо соціальним пакетом і безумовно стабільною та достойною оплатою праці, а також іншими заохоченнями (преміями).

Наші фахівці оновлюють зелені зони, підтримують чистоту та належний стан балансових територій, формують спортивну інфраструктуру, створюють арт-простір та майданчики для мистецьких проектів.

Хочете долучитися до нашої команди? або Надсилайте ваші резюме на електронну пошту [email protected] або ж звертайтеся безпосередньо у відділи кадрів районних КП УЗН.

Більше про вакансії в головному офісі КО «Київзеленбуд» можна дізнатися за посиланням https://www.work.ua/ua/jobs/by-company/752118/.

Комунальне об’єднання «Київзеленбуд» – найбільше підприємство міста Києва з озеленення та благоустрою територій, яке прикрашає Київ і робить його квітучим та зеленим. Разом ми повернемо Києву статус найзеленішої столиці Європи!