Запрошуємо побачити «Спортивну гордість України»!

16 серпня відбулося урочисте відкриття традиційної виставки квітів на території Печерського ландшафтного парку «Співоче поле», присвяченій Дню Незалежності України.

Символічно, що на виставці, присвяченій нашій незалежності, ми розповідаємо про наші перемоги та досягнення. Спорт відкрив Україну для багатьох держав світу. Наші герої – це сторінки слави в історії українського спорту і молоде покоління переможців, які сьогодні є кумирами для мільйонів.

Головними героями квіткових композицій стали видатні українські спортсмени: Ольга Харлан, брати Клички, Олександр Усик, Василь Ломаченко, Ганна Безсонова, Олег Верняєв, Руслан Пономарьов, Валерій Лобановський, Андрій Шевченко, Сергій Бубка, Леонід Жаботинський, Оксана Баюл, Яна Клочкова.

«Україна справді має таланти! І спорт тому приклад. Адже саме завдяки нашим чемпіонам нас знають у світі як країну-переможця! Надзвичайно приємно, що ми мали змогу особисто привітати та подякувати одній з наших героїнь – Ользі Харлан, фехтувальниці зі світовим ім’ям. І особлива подяка нашим талановитим дизайнерам, які змогли втілити атмосферу перемог! У змаганні на створення найквітучішої та найзеленішої виставки переміг КО «Київзеленбуд», – зазначає в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Усього на 10 інсталяціях загальною площею більше 1500 кв. м., створених районними КП УЗН, представлено більш ніж 200 тис. квітів різних видів: колеуси, хлорофітум, бегонія, альтернатера, сеткреазія, хвойні чагарники та інші. Крім того, в оформлення додають об’ємні конструкції, мармурову крихту, дерево, елементи і з фанери та металу. Деякі конструкції сягають до 3 м у висоту. Для інсталяцій ландшафтні дизайнери використали також багато елементів різноманітного спортивного інвентарю.

Кожні вихідні організатори обіцяють захоплюючу розважальну програму та майстер-класи з різних видів спорту, взяти участь в яких зможуть всі охочі. Україні  справді спортивна, яка прагне розвиватися у цьому напрямку і далі. Адже тільки в столиці у 2019 році було обладнано 33 спортивних майданчики, і попереду ще чимало нових. А це значить, що попереду ще чимало перемог!