Запрошуємо у «Світ солодощів» на Співочому полі!

2 жовтня відкрилася щорічна виставка хризантем на Співочому полі. Цього року вона розкриє таємниці «Світу солодощів», створеного із 30 тисяч хризантем.

«Виставка хризантем – це завжди wow! Уявіть, ви фотографуєтеся із 3-метровим тістечком, яке пахне квітами. Цьогорічну виставку присвячено смаколикам. Створюючи «Світ солодощів», ми не обмежувалися якимись рамками. Тож на локаціях можна побачити всі можливі ласощі: зефір, шоколад, льодяники, тістечка й пончики. І все це з улюблених осінніх квітів», – розповідає в .о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Районні комунальні підприємства по утриманню зелених насаджень створили 10 різних композицій, і кожна розповідає свою «солодку історію». На вас чекають зефірна фортеця і шоколадний фонтан, солодкий парк атракціонів та сад морозива, повітряна куля для ласунів, пряниковий будиночок, долина льодяників, фабрика солодощів і ціле місто пекарів. Потрапити до них можна через центральну алею, прикрашену квітами, з фотозонами та цікавими елементами

Для створення об’ємних 3D-фігур висотою до 3,5 метрів встановлювалися металеві каркаси.

«Побувати в королівстві солодощів – напевно, найбільша мрія родом з дитинства, яку ми вирішили втілити в реальність! Для нас це великий експеримент. Але ми віримо, що виставка сподобається і дітям і дорослим, які зможуть зануритися в казковий світ і зробити чимало оригінальних фото», – зазначає Денис Погорєлко, керівник компанії-оператора Співочого поля «Grand Event».

Нагадуємо про дотримання правил безпеки: одягайте захисні маски, користуйтеся антисептиками та дотримуйтеся соціальної дистанції. Правила відвідування Співочого поля можуть бути зміненими. Тож слідкуйте за анонсами.

Дата проведення: 2 жовтня – 1 листопада 2020 року.

Час роботи виставки: 10:00-20:00.       

Місце проведення: Співоче поле Печерського ландшафтного парку (вул. Лаврська, 33).

Вхід: дорослий квиток – 100 грн., дитячий – 25 грн. Для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вхід безкоштовний.