Завершено капремонт скверу на вул. Щербаківського, 57д

КО «Київзеленбуд» продовжує оновлювати київські сквери, створюючи затишок біля будинків. Адже сквер – це впорядкована та озеленена територія всередині житлової чи промислової забудови. І тут мають бути і  зручні доріжки, і зелені газони, і функціональні майданчики – все для комфортного відпочинку.

Так, у сквері на вул. Щербаківського, 57д, що охоплює 0,57 га, під час капітального ремонту  проклали більше 300 кв. м. доріжок із ФЕМ, встановили по 11 зручних лав та сучасних урн для сміття. Для маленьких киян встановлено яскравий майданчик. Також на території скверу облаштували спортивне поле  для гри у футбол та баскетбол площею майже 1000 кв. м з гумовим покриттям. Працівники КП УЗН Шевченківського району влаштували 2300 кв. м. газону та висадили 770 кущів.

Нагадаємо, що офіційно статус скверу земельній ділянці на вулиці Щербаківського (Щербакова), 57-д у Шевченківському районі столиці було надано на підставі рішення Київської міської ради від 11 лютого 2016 року N 84/84, яке було прийнято за ініціативи депутата Костянтина Ялового.