Завершується капремонт скверу на вул. Авіаконструктора Антонова у Солом’янському районі

 Завершується капремонт скверу на вул. Авіаконструктора Антонова у Солом’янському районі

Сквери біля будинків мають бути затишними і комфортними, адже це місце ми бачимо щодня. Сквер на вул. Авіаконструктора Антонова біля будинків № 2/32 у Солом’янському районі займає усього 0,5992 га і розташований поміж величних дубів, серед яких пам`ятка природи 25-метровий Дуб Фролкіна віком понад 300 років. Також тут росте 30-метрова тополя, висаджена більше ніж 100 років тому.
Капітальний ремонт скверу на фінальному етапі. Вже майже завершені роботи з укладання близько 1000 кв. м. доріжок із ФЕМ, будуть встановлені нові лави й урни. На місці старого дитячого майданчика встановлюються сучасні ігрові конструкції. На дитячому майданчику малеча зможе гратися, як на окремих елементах: гойдалках, каруселі, у пісочницях, будиночку-альтанці, так і на ігровому комплексі.
Нагадаємо, статус скверу земельній ділянці на вул. Авіаконструктора Антонова біля будинків № 2/32, к. 4-7 у Солом’янському районі м. Києва було надано відповідно до рішення Київської міської ради від 26 грудня 2014 року № 748/748.